Vooruitblik Fish 'O' Mania in Vis TV

9048
10 jul 2013

Als zondagmiddag om 13.00 uur Nederlandse tijd Fish ‘O’ Mania op RTL-7 van start gaat, mag Vis TV zich niet meer op het parkoers en tussen de deelnemers begeven. Die rechten liggen volledig bij het Britse Sky TV. Die heeft bovendien een heel batterij aan camera’s in stelling gebracht waarvan een deel gemonteerd aan een speciale en metershoge kraan. Vandaar gaan alle beelden rechtstreeks naar RTL. Alles dus live en dikwijls heel ‘close’ in beeld.

Daarom is Vis TV daags voor het evenement ter plekke voor een preview. Dat betekent uiteraard dat we ‘onze’ Arjan Klop en Jurgen Spierings tips van de sluier laten oplichten en ook de coaches Jan van Schendel en Jack Valkenburg het nodige laten vertellen. Natuurlijk zien jullie dan meteen de ronde ‘Arena’ vijver waar de wedstrijd wordt gehouden, maar waar vanwege de rust in het water al niet meer mag worden gevist als Vis TV er is.

Maar, omdat er op het complex van de Cudmore Fisheries in Whitemore (bij Stoke on Trent) meerdere vijvers liggen, gaan we natuurlijk ook vissen met Arjan en Jurgen en gaat presentator Ed Stoop als het even kan ook zelf nog een hengel uitgooien.

De preview van Fish ‘O ‘ Mania en extra uitzending van Vis TV volgt na de reguliere uitzending van Vis TV die als te doen gebruikelijk van 9.30 tot 10.00 uur op RTL-7 is te zien.

Dus, deze zondag een keer Vis TV van 9.30 tot 10.30 en dan even een adempauze tot 13.00 uur als Fish ‘O‘ Mania begint. Meer dan een halve dag sportvissen op RTL-7!

En… precies op de uren dat de vis in Nederland meestal toch niet veel trek in eten heeft. Vooral niet als de voorspellingen voor prachtig mooi zomerweer kloppen. Wat is er dan fijner dan met vismaten en een biertje heerlijk met z’n allen voor de buis te zitten en eerst naar Vis TV te kijken en daarna Fish ‘O‘ Mania.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.