Tweede wedstrijddag WK Dames Slovenie

4789
25 aug 2013

Het is ons niet gelukt om te stijgen in het klassement, integendeel. Ik denk dat we enkele plaatsen zullen zakken, dit afhankelijk van hoe erg het klassement door elkaar is gehusseld vandaag.

Er is nu geen tijd voor een compleet verslag, dat volgt later deze week.

De officiële uitslag is me niet bekend op dit moment, wel weet ik dat na een 2e dag van 18 punten uiteindelijk Engeland wereldkampioen is geworden voor Kroatië en Italië. Hongarije is als 4e geëindigd.

Wij zelf behaalden met een 4 voor Anja Groot, een 5 voor Ingeborg Audenaerd, een 11 voor Melissa Krijgsman, een 12 voor Anouk v.d. Belt en een 15 voor Chantal Mensink in totaal vandaag 47 klassementspunten. Teleurstellend.

Met de in totaal 5 punten voor Anja Groot en de 8 punten in totaal voor Ingeborg Audenaerd is uiteraard helemaal niks mis. Waarschijnlijk betekent dit een top 15 klassering voor allebei. Verder was het niet al te best, zo eerlijk moeten we zijn.

Jan van Schendel

Nederland is geëindigd op de 12e plaats. Klik hier voor de uitslag.

Klik hier voor alle uitslagen.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.