Verslag 2e wedstrijddag WK Bootvissen Portugal, 11 september 2013

6227
12 sep 2013

Ernest Ripson was vandaag 14e individueel en staat nu als beste Nederlander op een 32e plaats in het klassement na 2 visdagen. Bij de landen hadden we vandaag een mooie 6e plaats en gingen dan ook met stip van de 13e naar de top-tien op een 10e plaats.

De kade waar de boten aan liggen, is zeer lang en ligt aan open water van de Rio Sado. Alle boten kunnen achter elkaar aan die kade liggen en dan gaat het inschepen van de deelnemers zeer snel. Bij terugkomst moeten de boten de mensen in de haven zelf aan een ponton/steiger lossen omdat het dan laagwater is en de kade te diep ligt om de mensen aan wal te laten afstappen. Omdat niet elke boot even snel is, komt iedere boot apart binnen en is er dus elke keer voldoende ruimte aan dat ponton.

De eerste boot die binnen kwam, was de boot waar Ernest Ripson op zat, werkelijk de snelste boot van de wedstrijd. Ernest werd 2e aan boord met 61 punten; een klein verschil van 2 punten met de Portugees die 1e op deze boot werd met 63 punten.

Klik hier voor het volledige verslag

Klik hier voor de tussenstand landen na twee dagen

Klik hier voor de tussenstand individueel na twee dagen

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.