WK Karpervissen van start!

5631
25 sep 2013

Woensdag 24 september 12:00 uur tot en met zaterdag 28 september 12:00 uur wordt in Portugal het officiële Wereldkampioenschap Karpervissen gehouden aan het stuwmeer van Montargil. De Nederlandse vertegenwoordiging bestaat uit de drie prijswinnende koppels van de Nationale Topcompetitie Karpervissen 2012.

De koppels Toon van Bruggen & Kevin Sleutjes, Corné Zwijnenburg & Richard van Leeuwen, Cor Jamin & John Stekelenburg zijn een dag voor aanvang van de wedstrijd met het vliegtuig naar Portugal gereisd. Teambegeleider Michel Hollaar en zijn vrouw Anita zijn al eerder met een volgeladen bus vertrokken, zodat alle materialen én het voer tijdig bij het wedstrijdwater aanwezig zijn.

Primeur
Het is de eerste keer dat er een Nederlands team aan het officiële WK Karper deelneemt. Ondanks deze primeur is het vertrouwen in de Nederlandse afvaardiging groot. Tijdens de Nationale Topcompetitie hebben de koppels bewezen dat zij over een grote dosis techniek, inzicht en innovatie beschikken; prima eigenschappen voor de WK wedstrijd!

Regelmatige verslaggeving
Sportvisserij Nederland en De KSN wensen de deelnemers heel veel succes. In de komende dagen zal via de website van De KSN en de nieuwsrubriek van Sportvisserij Nederland regelmatig verslag worden gedaan van de vangsten. Ook zijn de verrichtingen van het WK team te volgen via de Facebook pagina van De KSN.


Het Nederlandse WK Karper team, met van links naar rechts Kevin Sleutjes, Toon van Bruggen, Cor Jamin, Richard van Leeuwen, Corné Zwijnenburg, teambegeleider Michel Hollaar, Anita Hollaar, John Stekelenburg.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.