It’s not over till the fat lady sings ……….

7750
26 sep 2013

Een Engels gezegde wat aangeeft dat we dit wereldkampioenschap tot het laatst ons best moeten doen! Het SPRO/Sportvisserij Nederland team werd op een “lullige” manier opnieuw derde, want met één vis meer in één enkel vak hadden we vandaag zelfs gewonnen.

Toch kunnen we terug kijken op een goede tweede wedstrijd. Kees werd tweede individueel deze dag en won natuurlijk zijn sector. Hij had bovendien de zwaarste vis van de dag, een harder van bijna 800 gram.

Kristiaan werd nipt verslagen door een Italiaan en werd tweede in zijn vak. Broertje Joeri en Pim behaalden beiden een derde plaats in hun sector. Genoeg voor een dik verdiende derde plaats. Onze beste man van gisteren, Lennard, had een slechte dag en werd met een zesde plaats in het vak onze afvallende deelnemer. De beste vier van elk team tellen namelijk mee voor het landen klassement.

Klik hier voor het volledige verslag

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.