Weet jij alles van vissoorten?

22570
21 okt 2013

Sportvisserij Nederland zoekt vissoortenexperts voor het vangstenplatform MijnVISmaat.

Sportvisserij Nederland screent alle vangsten die via www.mijnvismaat.nl en via de apps binnen komen om te helpen met het op naam brengen van de vissoorten. Hierbij is hulp van een aantal soortenexperts meer dan welkom. Het werk houdt in dat foutieve namen van vissen waarvan een foto is bijgevoegd, gecorrigeerd worden. In het voorjaar van 2014 wil Sportvisserij Nederland samen met deze soortspecialisten aan de slag gaan.

 
Alvast een voorproefje: Welke vis is dit?

Cursus visherkenning

Om te testen of je genoeg van vissoorten afweet vragen wij de geïnteresseerden het examen van de cursus visherkenning te maken. Je mag natuurlijk eerst trainen en het oefenexamen maken.

Mail jouw resultaat naar info@mijnvismaat.nl en misschien word jij uitgekozen tot vissoort expert op MijnVISmaat. Uiteraard staat er ook een beloning tegenover in de vorm van een mooi cadeau.

Ook als je niet mee wil helpen met het corrigeren van vangsten uit MijnVISmaat is de cursus visherkenning erg leuk om te doen. Bovendien kan de test helpen bij het verbeteren van jouw kennis over de Nederlandse vissoorten. Het zijn geen gemakkelijke vragen, maar dat maakt het extra uitdagend.


Het gaat om zowel zoet- als zoutwater soorten.

Kortom: doe het examen Visherkenning en meld je aan! Heb je in het verleden de cursus al succesvol afgelegd? Mail dan de resultaten naar info@mijnvismaat.nl

Lees ook:

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.