Verslag 1e training dames WK kust 2013 Torremolinos

4961
17 okt 2013

Dinsdag 15 oktober was het eindelijk zover, iedereen was vroeg uit de veren want om 5.30 moesten we op Rotterdam airport zijn voor onze vlucht naar Torremolinos in Spanje.

De check-in met alle viskoffers en hengels verliep zeer snel en na een vlucht van een 2 en half uur landden we in Malaga.
Na wat oponthoud door een kapot raam van huurbus kwamen we aan bij ons mooie hotel. Even koffers uitpakken, een beetje eten en daarna stonden de dames te trappelen om naar de waterkant te gaan.

We werden door John Muis en Tom van de Pol van het herenteam, die hier al een weekje zijn, een beetje bijgepraat over de visvangsten van afgelopen week. Hierna werden de onderlijnen te water gelaten. Er werd goed vis gevangen maar het was een hele puzzel om te kijken wat voor soort het is. De verschillen zijn af en toe heel klein en voor de ene vis is het minimum 12 en voor die er veel op lijkt 23 cm.

                                                                  

Aan de hoeveelheid vis ligt het niet maar het zal puzzelen worden om er de vis bovenmaats tussen uit te vangen.

Maar we hebben er alle vertouwen in en iedereen is super gemotiveerd om een goede prestatie neer te zetten. We hebben gevist van 19.00 tot 23.00 uur, dezelfde tijd in de nacht als het WK vervist wordt.


                    

Na het gezamenlijke koffiedrinken om 24.00 waren de accu`s bij de dames helemaal leeg en viel iedereen als een blok in slaap.

Groetjes,

Benny Wijnings
Coach Dames Team Kust


 ons hotel

     

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.