WK Kust Damesteam te Torremolinos

6579
18 okt 2013

De dames zijn druk bezig met de voorbereidende trainingen in Torremolinos, Spanje, zodat ze tijdens het WK Kust Dames 2013 goed beslagen ter ijs komen

Na de eerste training hebben we de nieuwe ervaringen en inzichten verwerkt in onze onderlijnen.
De dames zijn, wel lekker in het zonnetje, druk in de weer geweest met het knopen van deze fijne onderlijnen. We hebben uitstekende haken en lijnen van onze sponsor Spro meegenomen en deze zijn een goede keuze.

Ditmaal gingen wij bij La-Playa-De-Bajondillo trainen. Dit is nabij het einde van ons parcours.
Omdat de dames zo hard en lang geknoopt hadden was er geen tijd voor het avondeten en hebben we, om de magen te vullen, een pizza op de visstek gegeten.

    

Iedere dame viste met een opdracht. Ieder moest op 1 bepaalde manier vissen en hierdoor zijn we veel wijzer geworden en hebben op bepaalde momenten uitstekend gevangen.     

De vangst bestond voornamelijk uit Boga en Herrera ook verschillende vissen die voor ons niet herkenbaar zijn? Zal nog puzzelen worden om de juiste naam en minimum maat bij elke vis te zoeken. Veel sargo lijken op elkaar maar stipje boven, voor of achter betekent een andere soort en ook een andere minimummaat.

Het team is nu compleet en iedereen is op dit moment weer aan het onderlijnen knopen. De sfeer is opperbest, nog een paar avonden trainen en dan hopen we er klaar voor te zijn.

Verslag 3e training

De dagen gaan zeer snel voorbij en Het WK waar iedereen in een fantastische sfeer naar toe werkt komt steeds dichter bij. Na een hele dag onderlijnen maken stonden de dames klaar om weer te gaan vissen.We besloten te gaan vissen op het moeilijkste stuk van het WK parcours. Op de meeste plekken is het op 5 meter uit de kant 1 meter diep en loopt het na 15 meter naar 2,5 meter. Waar we nu gingen trainen was het op 40 meter nog maar 60 cm diep. Het eerste uur was het nog een beetje licht en wordt er nog niet geweldig gevangen. Meestal komt dit wat later op gang. Maar op deze stek was het zeer moeilijk vis aan de maat te vangen. Er werd na verloop van tijd wel wat gevangen, helaas waren deze visjes zeer klein.De grootste vis van de avond werd gevangen door Christel Verhage; een horsmakreel. Ook onze jongste team lid die door de andere dames uitstekend begeleid wordt, ving haar eerste visjes en vond verder in de avond haar draai met deze fijne visserij. 

                           

Vanavond onze laatste vrije training, zaterdag de officiële opening en parade. Zondag zal onze eerste officiële training zijn en kunnen we een beetje inzicht krijgen hoe we er tegenover de andere landen voor staan.

Groetjes,
Benny Wijnings

Coach el equipo de Holanda mujeres

                   

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.