Karper doet mee aan gemeenteraadsverkiezingen

3907
04 nov 2013

Het moet niet gekker worden. De aankomende gemeenteraadsverkiezingen in de Amerikaanse plaats Ann Arbor hebben een opmerkelijke kandidaat. Een reusachtige karper wil zich verkiesbaar stellen.

De bijna tien kilo zware karper werd in november 2012 weggehaald uit een vijver in Ann Arbor, in de Amerikaanse staat Michigan, omdat hij een bedreiging was voor de overige vissen en de vegetatie. De vis werd uitgezet in een rivier in de buurt.

De karper is echter weer opgedoken, zo meldt de Huffington Post. Niet in een andere vijver of rivier, maar op Twitter. Daar heeft de vis aangekondigd om mee te doen met de aankomende gemeenteraadsverkiezingen. De vis heeft drastische veranderingen aangekondigd in het stadje, mocht hij de verkiezing winnen.

Het is niet duidelijk wie er achter het Twitter account zit. De democratische kandidaat, Jack Eaon, tegen wie de vis het zal moeten opnemen, maakt zich niet al te veel zorgen. "Ik wens hem het allerbeste", zo zegt hij. "Een tien kilo zware karper is een tegenstander van formaat."

Bron: nu.nl

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.