Beurs Visma zoekt mooiste visfoto

5434
11 nov 2013

Hengelsportliefhebbers maken kans om hét nieuwe campagnebeeld te worden! Op 28, 29 en 30 maart 2014 vindt de 46e editie van Visma plaats in Ahoy Rotterdam. De grootste en meest complete hengelsportbeurs van Europa biedt drie dagen lang hengelsportplezier voor alle hengelsporters.

Als startschot van de kaartverkoop biedt Visma alle visfanaten uit Nederland de kans om onderdeel te worden van het nieuwe campagnebeeld van Visma met een speciale Facebookactie op de pagina van Visma: www.facebook.com/hengelsportbeursVisma

Iedere hengelsporter is trots op zijn vangst. Alle foto’s, filmpjes en verhalen op internet en in de bladen bewijzen dat. De mooiste vangsten maken nu kans om onderdeel te worden van de landelijke Visma mediacampagne. Denk hierbij aan duizenden posters en flyers, de website met meer dan 40.000 unieke bezoekers, maar ook aan advertenties in de visbladen.

Op de Facebookpagina van Visma (www.facebook.com/hengelsportbeursVisma) kan iedereen zijn of haar mooiste visfoto insturen en zo meedingen naar een plaatsje in het campagnebeeld. Daarnaast zal tijdens de beurs een Wall-of-Fame worden geplaatst waarop de mooiste foto’s worden afgebeeld. Alle deelnemers aan de actie maken tevens kans op vrijkaarten voor Visma. De actie begint vandaag en loopt t/m 31 december 2013.

Compleet exposantenaanbod

Met nog 5 maanden te gaan is de beursvloer inmiddels al voor ruim 60% volgeboekt en daarmee lijkt de 46e editie van Visma wederom een succes te worden. De groothandels Pure Fishing, Shimano en SPRO zijn traditiegetrouw van de partij. Groothandel Korda is dit jaar voor het eerst aanwezig. Een groot aantal detaillisten zoals De Sportvisser, Van Berlo Hengelsportspecialisten, Raven Fishing & Outdoor, Paddy Hengelsport, Hengeldiscount Gigant, Giga Fish, Hertog Hengelsport en Hengelsport Kees Hamelink V.O.F. hebben reeds ingetekend.

Daarmee is de lijst nog niet compleet, want ook Baitboats-Rotterdam, Camping ’t Wisentbos, Cordes Travel, Hobie Kayak, Lureparts.nl, Marine Depth Sounders en Snoekstudiegroep zijn te vinden op Visma 2014. Kortom, een mooie mix van groothandels, detaillisten, reisaanbieders en nog veel meer! In de komende maanden zal de lijst met exposanten verder worden aangevuld.

Kaartverkoop gestart

De kaartverkoop voor de 46e editie van Visma is vandaag gestart. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar via Ticketmaster: www.ticketmaster.nl of tijdens Visma aan de Kassa van Ahoy. Voor tarieven en meer informatie: www.visma.nl. Kinderen t/m jaar 13 hebben gratis toegang (alleen onder begeleiding van een betalende volwassene).

Bron: Ahoy

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.