Studio Vis TV gelanceerd! (video)

11725
20 jan 2014

Op dit moment wordt in de studio’s van Tangram Media de laatste hand gelegd aan Studio Vis TV: een nieuw en uniek sportvisprogramma. Op 26 januari a.s. vindt op RTL 7 de première plaats.

Studio Vis TV wordt een echte talkshow met iedere aflevering een bekende sportvisser als gast. Een half uur lang gaan we het hebben over nieuwe ontwikkelingen in hengelsportland, de beste visstekken, de visstand en de meest effectieve vistechnieken. Kortom: alles wat je als sportvisser wilt weten komt aan bod.

Check hier de aankondiging:

Flitsend

Studio Vis TV wordt gepresenteerd door Marco Kraal. Hij wordt bijgestaan door een echte sidekick in de persoon van Robert de Wilt. Robert is bekend als de ‘razende reporter’ van Visblad TV, redacteur van Hét Visblad en daarnaast een grensverleggende allround visser.


De presentatie ligt in handen van Marco Kraal en Robert de Wilt

Dit duo staat garant voor een bult kennis, hun nuchtere kijk op de hengelsport en vooral veel sportvisserijplezier en -humor. Natuurlijk kunnen alleen de kijkers het nieuwe programma beoordelen, maar het gaat zeker een flitsende talkshow worden. Niet alleen vanwege de spraakmakende gasten die aan de tand worden gevoeld, maar ook vanwege de spetterende hengelsportbeelden die we in petto hebben.


Ook Ed Stoop zal als gast te zien zijn bij Studio Vis TV.

Aanvullend

Hoewel het een totaal nieuw programma wordt, is er wel een link met het reguliere Vis TV. Met Studio Vis TV komen we namelijk ook tegemoet aan de behoefte van veel Vis TV-kijkers voor wat meer uitleg over de vistechnieken en -materialen die in Vis TV voorbij komen.

Daarnaast heeft het programma ook een directe relatie met Hét Visblad. Zo kunnen we interessante achtergrondinformatie bij actualiteiten en artikelen leveren en alvast vooruitlopen op de komende nummers. Houd onze website in de gaten voor het laatste nieuws over Studio Vis TV.

Kijken dus!

Studio Vis TV wordt vanaf 26 januari tot 16 maart iedere zondag op RTL7 uitgezonden. Zoals het er nu naar uitziet, beginnen we om 10.00 uur. Vanaf 2 maart gaan Ed & Marco ook weer van start met een reeks van 12 spliksplinternieuwe afleveringen van het reguliere Vis TV seizoen 2014. Binnenkort meer hierover op deze website.

Gasten:

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.