Hobie WK Kayakvissen 2014 georganiseerd in Nederland (video)

5164
02 apr 2014

Stellendam - De vierde jaarlijkse Hobie Fishing World Championship (HFW4), gepresenteerd door Rhino Racks™ en georganiseerd door Hobie Kayak Europe, vindt plaats in Nederland van 6-10 oktober 2014.

Vissers uit meer dan twintig landen worden verwacht te strijden in Europa’s eerste Wereldkampioenschap ooit om dit jaar gekroond te worden tot Hobie Fishing World Champion. Alle deelnemers gaan vissen op snoek, snoekbaars en baars van identiek opgetuigde Hobie Kayaks inclusief fishfinders en ankers.

Check de aankondiging:

Dit jaar zullen de Vinkeveense Plassen fungeren als de toernooi arena. Twintig minuten rijden van onze hoofdstad, Amsterdam. De Vinkeveense Plassen, welk bekend staat om het heldere water en grote populatie roofvis, is vroeger gebruikt voor turfwinning ten behoeve van Amsterdam. Het water, met een oppervlak van ruim 1000ha, heeft een wijde variatie van diep en ondiep water.

Nadat gestreden is in Australië (HFW2011, 2013) en in de Verenigde Staten (HFW 2012), zal dit de eerste keer zijn dat het Hobie Fishing World Championship in Europa gehouden wordt. Dit zorgt ervoor dat het nu daadwerkelijk een wereldwijd evenement is. De lokale visser kijken ernaar uit op te strijden, tegen de “wereld beste vissers”, op hun grondgebied. De HFW4 belooft de ultieme kayak vis competitie te worden.

Meer informatie lees je op: www.hobiefishingworlds.com

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.