Wie vangt de eerste haai van 2014?

6421
02 apr 2014

Vang jij de eerste gladde haai in 2014? Voer hem dan gelijk in op www.mijnvismaat.nl en win een gratis deelname aan het haaivisevenement Sharkatag 2014.

Ieder jaar wachten we weer in spanning af wanneer de eerste gladde haai wordt gevangen. Normaal begint het seizoen in Juni maar na de zeer milde winter zou die haai wel eens heel snel op kunnen opduiken. Zeeland is 'the place to be'. Er zijn diverse charter schepen die een haaien tocht aanbieden.

Sharkatag 2014

Dit jaar zal de Sharkatag plaatsvinden op 13,14 en 15 augustus. Normaal kost deelname 65,- euro pp (inclusief aas en eventueel hengelhuur). Inschrijven kan vanaf 19 mei op deze site.

Wat moet je doen?
Fotografeer de vis samen met het meest recente uitgave van Hét Visblad of het laatste nummer van het zilte magazine Zeehengelsport zodat we kunnen zien dat het om een recente vangst gaat. Zowel de haai als het magazine moeten duidelijk op de foto zichtbaar zijn. De vis moet aan de hengel in Nederland gevangen worden. Ondersteun een haai altijd goed zoals op bovenstaande foto is te zien. Til een haai nooit aan de staart op. Zet deze foto op www.mijnvismaat.nl of voer hem in met via de app.

 

 

Lees ook:

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.