Vis TV afl. 6: Varend vissen op de Eem (video)

10191
03 apr 2014

In de zesde aflevering van de nieuwe serie Vis TV 2014, komende zondag 6 april op RTL-7, vissen Ed en Marco op de rivier de Eem. Met Marco’s boot wel te verstaan en trollend vanaf Baarn richting Amersfoort.

De Eem kent namelijk een redelijk tot plaatselijks zelfs goed bestand aan zowel snoek, baars als snoekbaars. En, over het algemeen zijn die niet vies van pluggen en ander voor het slepend vissen geschikt kunstaas.

Check de promo alvast:

Dus wordt met behulp van allerlei kunstaas hoog ingezet op de vangst van het complete roofvistrio of te wel het behalen van een grandslam. Wat, zo zal blijken, bepaald nog niet zo eenvoudig is en zeker op het laatst en eenmaal in Amersfoort om de nodige aanpassingen vraagt.

Volgende week in aflevering 7 is ons duo met de Vis TV Landrover richting Venray gereden om in het Wanssums Ven en met de vaste hengel op kruiskarper te vissen.

Vis TV zie je elke zondag om 9.30 uur op RTL-7 terwijl op zaterdagmiddag op deze zender steeds de uitzending van de zondag daarvoor wordt herhaald.

Bonustip:

Marco geeft in onderstaande video tips over het vissen op de rivier:

-> Meer Vis TV en herhalingen terug kijken.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.