Vis TV afl. 7: Venrayse kruiskarpers (video)

5184
10 apr 2014

In de zevende aflevering van Vis TV 2014, komende zondag 13 april om 9.30 uur op RTL-7, zijn Ed en Marco naar het Limburgse Venray gereden. In het nabijgelegen Wansums Ven, een prachtig vijvercomplex, heeft hengelsportvereniging ’t Alvertje ten behoeve van de hengelsport - en omdat ze aalscholverproof en wintervast zijn - kruiskarpers uitgezet.

Prachtige en vooral loeisterke kweekkarpers die niet al te groot worden en zich daarom uitstekend lenen voor een fantastische visserij met de vaste stok voorzien van stevig top-elastiek. Dus heeft ons presentatie-duo de werphengels deze keer thuis gelaten en alles voor het ‘betere vaste hengel werk’ in stelling gebracht.

Check de promo alvast:

In eerste instantie lijken de vissen slim en bepaald nog niet eenvoudig vangbaar. Maar, gaandeweg de ochtend en met steeds meer zon op het water wordt duidelijk dat zelfs deze sluwe vissen met de juiste aanpak best wel te foppen zijn en je daarom uitnodigen voor een heerlijk dagje vissen.

Volgende week in aflevering 8 vissen Ed en Marco in de Nieuwe Merwede op o.a. brasem en winde en opnieuw schijnt de zon dan uitbundig.

Vis TV zie je elke zondag om 9.30 uur op RTL-7 terwijl op zaterdagmiddag op deze zender steeds de uitzending van de zondag daarvoor wordt herhaald.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.