Kijktips: veel sportvissen op TV (uitzending gemist)

6213
11 apr 2014

Afgelopen donderdag werd er in Tijd voor Max EN in Zapp Live gevist. Te gast zijn zowel oud Olympisch kampioen judo én topkarpervisser Mark Huizinga als Rolf Bouman, voorzitter van het Peuterfonds. In Zapp live zie je Ed en Marco. Bekijk nu beide uitzendingen terug.

Klik hier om de hele uitzending van Tijd voor Max terug te zien. Het sportvisitem met Mark Huizinga begint na 07:14 minuten en bevat onder meer een leuk polygoonjournaal op 25:41, dat vervolgens overloopt in een uitgebreid sportvisitem met Rolf en Mark.

Op dezelfde dag zaten Ed & Marco in de studio van Zapp Live, en die uitzending zie je hier terug. Het item met Ed en Marco begint na 17:15.

Uiteraard zit je zondagmorgen om 10:00 uur al voor de buis voor de nieuwe uitzending van Vis TV, waarin Ed en Marco gaan vissen op kruiskarpers in Venray.

Kijken dus!

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.