ZHC de Zeenaald Korps 2 wint Selectiewedstrijd Kustvissen Rayon Midden 2014

6792
12 apr 2014

Korps 2 van ZHC de Zeenaald bestaande uit Fred van Toledo, Kees Steyl, Peter Robert', Rico t Mannetje en Danny van der Meiden pakten vandaag het korpsgoud. Jan Grinwis van HSV de Slufter was individueel de sterkste.

De tweede Selectiewedstrijd Kustvissen t.w. Rayon Midden werd gehouden op het strand van Slag Arendsduin tot Vlugtenburg. Ook vandaag scheen het zonnetje en kon men ’s ochtends zelfs alleen een t-shirtje aan. Het eerste uur was er mondjesmaat vis, na 1,5 uur kwam het water op, meer stroming en dat zorgde ervoor dat er meer gevangen werd. Er werd vooral bot gevangen met als uitzondering een enkele wijting en zeebaars.

In rayon Midden hadden zich dit jaar 99 deelnemers ingeschreven. Niemand meldde zich vandaag af. In totaal hebben 88 deelnemers vis gevangen en 11 deelnemers moesten deze wedstrijd afsluiten zonder vis. De totaal lengte van de 304 gevangen vissen meette 5.286 cm. De grootste vis was 38 cm lang.Uitslag van de Selectiewedstrijd Kustvissen Rayon Midden 2014

Winnaar werd Jan Grinwis (vak A) van HSV de Slufter, hij ving 8 vissen met een totale lengte van 153 cm. Het zilver ging naar Fred van Toledo van ZHC de Zeenaald. 7 vissen met een lengtetotaal van 147 cm. Mark Huijps pakte de derde plaats met 8 vissen en 120 cm.


Individuele Prijswinnaars

Winnaar bij de korpsen is geworden ZHC de Zeenaald – Korps 2 met 23 punten en 484 cm. WSV ’s Gravenzande - Korps 2 volgde op de tweede plaats met 32 punten en 357 cm en HSV de Slufter - Korps 2 sloot dit erepodium af met de bronzen medaille. Zij behaalde 33 punten en 433 cm.


ZHC de Zeenaald – Korps 2


WSV ’s Gravenzande - Korps 2                     HSV de Slufter - Korps 2


Klik hier voor de volledige individuele uitslag.

Klik hier voor de volledige korpsuitslag.

Klik hier voor de vak uitslag.

Deze uitslag is officieus tot dinsdag 22 april a.s. Eventuele protesten dienen voor vrijdag 25 april as. binnen zijn bij Sportvisserij Nederland.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.