SNB Pike Experience op 12 oktober in Almere

5297
16 apr 2014

Met trots melden wij dat onze oude bekende, de SNB Manifestatie, terug komt in een volledig nieuwe vorm en op een nieuwe locatie; De SNB Pike Experience!

Nieuw en praktijkgericht

De Experience zal bij Haddock Watersport, direct gelegen aan het Weerwater in Almere, gehouden worden. Binnen vind je diverse stands van aanwezige deelnemers en workshops met praktijk demonstraties. Buiten kun je aan het water vissen, werpen en er wordt je van alles uitgelegd.

Maar er zijn ook veel boten aanwezig om met bezoekers het water op te gaan. Deze dag zal in het teken staan van vissen, doen en ervaren van alles wat je altijd al wilde weten over roofvissen en de spullen die je daarvoor nodig hebt. Maar de goede dingen van weleer houden we vast! De befaamde tweedehands markt met onvoorstelbaar veel roofvisspullen op de tafels, de grote tombola en de stands van enkele winkeliers, groothandelaren en de praktische demo’s van bijvoorbeeld kunstaas bouwers en streamer binders, het is er allemaal.

Vissen tijdens de Experience

Geheel nieuw is dat je tijdens een bezoek aan de Pike Experience ook daadwerkelijk kunt gaan vissen. Dat kan op verschillende manieren. Ten eerste kun je natuurlijk zelf je spullen meenemen en op pad gaan en je visdag zodoende combineren met een bezoek aan onze dag. Daarnaast hebben wij een flink aantal ervaren visgidsen en leden van ons SNB Promotieteam aanwezig die met hun boot beschikbaar zijn.

De Promotieteam leden zullen vooral uitleg en demonstraties geven, de visgidsen nemen je mee om daadwerkelijk met hen te gaan vissen. Je kunt, geheel gratis, een uur mee met een ervaren visgids. Natuurlijk geldt deze gids-actie alleen als je lid bent van de SNB. Ben je dat niet, dan kun je dat ter plaatse wel worden natuurlijk. Sowieso slim om lid te zijn, want tijdens de Pike Experience zullen er meer speciale acties voor leden zijn. Maar naast het boten spektakel zijn er ook mogelijkheden voor streetfishing in de aangrenzende stadswateren van Almere. Ook hier worden demonstraties gegeven en je kunt zelf mee doen.

Programma

De planning van het programma moet natuurlijk, nu nog een half jaar te gaan, nog verder worden ingevuld, maar…. Er zijn in elk geval demonstraties op het gebied van dood-aas vissen, streetfishing, dieptemeters, werpen (met reels), streamerbouw, onderhoud van je materiaal etc.

Je kunt in elk geval rekenen op Shimano, Lowrance/Eagle, Hotspot Fishing, Fly & Spin, Hengelsport De Snoekbaars, Lureparts, Sportvisserij Nederland, Vereniging Nederlandse Vliegvissers, Beet/Rovers en natuurlijk zoals gezegd ons Promotieteam en een flink aantal ervaren visgidsen. Bij die gidsen staan al een aantal klinkende namen zoals o.a. Bertus Rozemeijer, Daan Verbruggen (onder voorbehoud van zijn werkrooster….) en Mike Dijkstra. Maar er zijn er meer. Op dit moment staan maarliefst 7 gidsen gepland voor de bezoekers en er staan nog verzoeken uit voor meer gidsen.

Gratis!

Het mooiste is misschien wel dat deze dag geheel gratis is voor iedereen. Als bezoeker betaal je geen entree en ook kun je je auto gratis parkeren op het nabij gelegen parkeerterrein. Ook de deelnemende partijen betalen geen “standgeld”. Voor jou als bezoeker interessant omdat het zodoende beter lukt om meer en dus interessante partijen naar deze dag te krijgen. Het wordt een compleet roofvis praktijk spektakel waar je bij moet zijn. In de loop van de komende maanden hoor en lees je hier beslist meer over!

Noteer vast in je agenda:

  • Zondag 12 oktober;
  • Haddock Watersport, Archerpad 8/10 in Almere;
  • Gratis toegang voor leden en niet-leden van de SNB

Deel het ook met al je vrienden op Facebook via de SNB Facebookpagina.

Bron: SNB

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.