Hét Visblad online mei 2014 (video)

5093
24 apr 2014

Vanaf vandaag valt bij iedere VISpashouder een speciale regio-editie van Hét Visblad op de deurmat. Dit betreft een gratis editie (met een monsteroplage van ruim een half miljoen!) waarin je naast al het landelijke nieuws op sportvisgebied ook een middenkatern aantreft met acht pagina’s nieuws van jouw eigen hengelsportfederatie. Houd je brievenbus dus goed in de gaten!

Voordat we kort vooruitblikken op de inhoud van dit nummer, gaan we eerst snel naar de nieuwe aflevering van Visblad TV: forelvissen op Geestmerambacht. Sinds vorig jaar zet Sportvisserij MidWest Nederland forellen uit in dit recreatiemeer bij Alkmaar. En dat houdt in dat Geestmerambacht – na het Oostvoornse Meer – nu het tweede water is waar je met je VISpas op forel kunt vissen. Reden genoeg om Ed Stoop een dag op pad te sturen met ‘local’ Adrie Struijs. Hoe de heren het een en ander aanpakken? Lees het verslag van deze dag vanaf pagina 36, en check hieronder de bijbehorende Visblad TV-aflevering:

Jochem Myjer

Ook de rest van dit nummer staat weer boordevol met leuke, leerzame en nuttige artikelen. Te beginnen met de coverstory: cabaretier Jochem Myjer. Hét Visblad ging een dag met hem op pad en vroeg de bloedfanatieke roofvisser het hemd van het lijf. Het interview met Jochem lees je op pagina 40. Verder deze maand: meervallen vanuit de bellyboat op de Limburgse Maasplassen, rivierkarperen op de Lek, 15 tips voor de vaste stok, en een masterclass tongvissen op brak water. Uiteraard ontbreken ook de vaste rubrieken Zo Zit Dat, Vis TV Backstage, Visnieuws, Mijn VISmaat, Wedstrijdnieuws, Vuurdoop, Nieuw in de rekken, Visfotostrip en de column van Sjaak Bral niet.

Regionieuws

Vast onderdeel van deze tweejaarlijkse regio-editie is – de naam zegt het al – een 8 pagina’s tellend regiokatern vol met visnieuws uit jouw eigen federatiegebied. Dit middenkatern vind je van pagina 27 t/m 34. Lees dit regionieuws goed door, zodat je ook voor komend visseizoen weer volledig op de hoogte bent van wat er in jouw eigen regio reilt en zeilt langs de waterkant. De volgende (gratis) regio-editie verschijnt rond 20 november. Wil je echter ook de tussenliggende edities van Hét Visblad dolgraag ontvangen, dan raden wij je aan om een abonnement op Hét Visblad te overwegen – als je dat natuurlijk niet al had!

Nog geen abonnee?

Daarom tenslotte een laatste tip voor de VISpashouders die nog geen abonnement hebben op Hét Visblad: voor slechts € 11,95 per jaar ontvang je dit fraaie magazine iedere maand. Bovendien krijg je als nieuwe abonnee ook nog een leuk welkomstcadeau naar keuze. Klik hier om snel en eenvoudig een abonnement af te sluiten, of gebruik de speciale brief met antwoordkaart die je bij deze editie ontvangt.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.