Junioren kustvissen zijn er klaar voor!

4958
29 apr 2014

Het SPRO/Sportvisserij Nederland junioren team kustvissen heeft de afgelopen maanden zich uitermate goed voorbereid op hun wereldkampioenschap 2014. Het team dat bestaat uit Kees Gillissen, Matthijs Janisse, Kristiaan Minderhoud, Marco Mol, Lennard Noorthoek en de coaches Frank Peene en Henri Karremans. Deze ploeg gaat van 3 t/m 10 mei de strijd aan met de beste junioren uit alle sterke Middellandse Zee landen. Maar het zelfvertrouwen is groot, want onze junioren hebben al jaren bewezen dat zij de kennis en kunde bezitten om goede resultaten te behalen in de zuidelijke landen.

Niet voor niets werden de afgelopen drie jaar telkens podiumplaatsen behaald, met als kers op de taart de dubbele wereldkampioenschapstitel (met het team en individueel) in Montenegro. Dit jaar vindt het wereldkampioenschap plaats in La Tremblade, een klein kustplaatsje in de buurt van Bordeaux, Frankrijk. De stranden van La Tremblade liggen in de monding van de rivier de Girone en aan de Atlantische kust. De vangsten zullen er divers zijn, maar zeebaars en harder zullen zeker gevangen worden. Daarnaast zullen sargo’s, mormora’s en misschien ook wel gepen de uitslag gaan bepalen. Het team heeft ook dit jaar weer de uitstekende ondersteuning van sponsor SPRO Sports Professionals, dé hengelsport groothandel van Nederland. Met speciaal gebouwde Tidal Wave hengels, superieure fluocarbon lijnen en de onovertroffen scherpe Gamakatsu haken zullen de teamleden er alles aan doen om een goed resultaat neer te zetten. Het team vertrekt op 1 mei om enkele dagen te trainen, daarna volgen de opening van het WK en de officiële training, waarna vanaf dinsdag 6 mei t/m vrijdag 9 mei de tellende wedstrijden plaats zullen vinden. De prijsuitreiking vindt die zelfde vrijdagavond nog plaats en het team keert op zaterdag weer terug naar Nederland! Verslagen en foto’s zal het team natuurlijk dagelijks naar de diverse sites sturen, waardoor iedereen op de hoogte kan blijven van onze resultaten…

Namens het team,
Coach Henri Karremans

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.