Doe mee met de enquête over de Randmeren!

7261
02 mei 2014

De laatste jaren is er veel te doen geweest op en om de Randmeren. De Randmeren zijn sterk veranderd. Waren ze vroeger troebel, tegenwoordig zijn de Randmeren helder en groeien er veel waterplanten. Ook de visstand is veranderd. Reden genoeg voor Sportvisserij Nederland om een onderzoek te doen naar de tevredenheid van de sportvissers op de Randmeren.

Via een internet enquête willen wij graag uw mening horen over het sportvissen op de randmeren. U kunt de enquête invullen door te klikken op deze link: https://www.surveymonkey.com/s/Belevingrandmeren. Het invullen kost u ongeveer 10 tot 15 minuten tijd.

Met de uitkomsten van de enquête ontstaat er een beeld van de tevredenheid onder de sportvissers over de Randmeren. Zo komt er aan het licht waar zich knelpunten voordoen en kan er worden gekeken naar verbeterpunten. Dit alles om de mogelijkheden voor sportvissers op de Randmeren te kunnen verbeteren.

Enquête omwonenden en discussiebijeenkomsten
Er is recent ook een enquête verspreid onder 2.800 sportvissers die in de omgeving van de Randmeren wonen. Mocht u één van de aangeschreven sportvissers zijn, dan verzoeken wij u de enquête zo spoedig mogelijk in te vullen en terug te sturen (via de email of het formulier dat u dan van ons ontvangen heeft). Daarnaast zijn er twee discussiebijeenkomsten gehouden met lokale sportvissers. Tijdens deze bijeenkomsten ontstonden er levendige discussies, waarbij al snel bleek dat de randmeren er heel anders bijliggen dan in het verleden. De uitkomsten van het onderzoek worden voor de zomervakantie verwacht.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide