Jan Stroomer en HSV de Sportvisser Korps 1: Kampioenen Selectiewedstrijd Kustvissen Rayon Noord 2014

6751
03 mei 2014

Jan Stroomer van ZHV Seagull, werd de individuele winnaar van de selectiewedstrijd kustvissen Regio Noord 2014. Hij viste in vak B en ving 6 vissen met een totale lengte van 139 cm. De korpsenkampioen van deze wedstrijd werd HSV de Sportvisser – Korps 1. Dit gouden team behaalde 32 punten en 247 cm.

De Selectiewedstrijd Kustvissen Rayon Noord, als laatste uit de reeks van drie selectiewedstrijden kust werd vandaag vervist op de dijk ten oosten van het gemaal van Roptazijl (bij Harlingen).Er stond een stevige oostenwind die ervoor zorgde dat het water laag bleef en de vissen niet aasden.

Gelukkig kwam hier aan het einde van de wedstrijd iets verandering in en ving men hier en daar toch een leuke vis. De uitschieter was Dennis Ooijendijk die een mooie harder ving van 73 cm. Dit was dan ook de grootste vis die tijdens deze wedstrijd gevangen werd.Alle 103 ingeschreven deelnemers waren aanwezig. In totaal boden 60 deelnemers vis aan en moesten 43 deelnemers deze wedstrijd afsluiten zonder vis. De totaal lengte van de 110 gevangen vissen is 2.394 cm. En zoals al eerder gezegd was de grootste vis 73 cm.

 

Jan Stroomer van ZHV Seagull, werd de individuele winnaar. Hij viste in vak B en ving 6 vissen met een totale lengte van 139 cm. De tweede plaats ging naar Tino Stuijts van HSV O.K.O. Zijn buit was: 6 vissen met een lengtetotaal van 110 cm. Brons ging naar Wout van Beyeren van HSV de Snoek. Hij veroverde deze ere plek door 4 vissen (120cm) binnen te halen.De korpsenkampioen Kustvissen Rayon Noord 2014 is het eerste korps van HSV de Sportvisser geworden. Dit gouden korps behaalde 32 punten en 247 cm. Het team bestaat uit: Dennis Ooijendijk, Cor van Houten Peter van Dam, Marcel Noort en Dennis van der Graaff.ZHV Seagull Korps 1 volgde met 34 punten en 225 cm en behaalde hiermee de zilveren plaats. HSV OK.O. Korps 2 nam de derde plaats in met 35 punten en 174 cm.

Klik hier voor de volledige individuele uitslag.

Klik hier voor de volledige korpsuitslag.

Klik hier voor de vakuitslag.

Deze uitslag is officieus tot dinsdag 13 mei as. Eventuele protesten dienen voor vrijdag 9 mei as. binnen zijn bij Sportvisserij Nederland.


 
 
 
 

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide