Bellyboten en kajaks op de Pike Experience 12 oktober in Almere

4595
21 mei 2014

Op 12 oktober a.s. vindt zoals bekend in Almere de Pike Experience plaats. Er is die dag van alles te doen. Onderdeel van deze dag is demonstraties en proef varen met bellyboten en kajaks.

Tijdens deze dag kun je varen met bellyboten van Mac Fishing en viskajaks van Hobie. Van Mac Fishing kun je onder andere rekenen op de nieuwste bellyboot, de Mac Adventure. Deze boot wordt in de Snoekerijen, het magazine van de SNB, in een uitgebreide review besproken.

Van Hobie kun je in elk geval rekenen op de nieuwste Pro Angler, zowel opgebouwd met accessoires op de kant als ook in het water om zelf mee te varen en te vissen.

Nog veel meer

Maar er is natuurlijk nog veel meer te doen tijdens de Pike Experience. Dit unieke praktijk gerichte roofvisevenement biedt je de kans om met ervaren vissers het water op te gaan, er zijn diverse leveranciers en winkeliers aanwezig om spullen te bekijken en direct te kopen en er is de “wereldberoemde” SNB tweedehands markt met enorm veel gebruikt, maar bijna altijd uitstekend roofvisspul. Mis het dus niet op zondag 12 oktober in Almere

Gratis

De SNB Pike Experience is op zondag 12 oktober bij Haddock Watersport, Archerpad 8-10 in Almere. Toegang en parkeren: Gratis voor iedereen. Voor SNB-Leden zijn er die dag mooie voordelen te halen, dus lid zijn of dat snel worden heeft zo zijn voordelen!

Bron: SNB

Lees ook:

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.