Vis TV op herhaling

2925
22 mei 2014

Vanaf komende zondag 25 mei gaat RTL de serie Vis TV 2014 herhalen, te beginnen met de regenboogforellen van Geestmerambacht. Mocht je die aflevering destijds gemist hebben, dan is dit alsnog je kans om te kijken. Al zijn er ongetwijfeld enthousiaste fans van Vis TV die de afleveringen graag nog een keer zien.

In deze aflevering is gekozen voor het mooie Geestmerambacht bij het Noord-Hollandse Scharwoude. Een prachtige diepe zandafgraving met kraakhelder water waar het afgelopen jaar voor het eerst regenboogforel is uitgezet. Prachtige en sterke vissen waarvoor Ed en Marco maar wat graag hun lijnen nat willen maken. En, al snel blijkt dat dat op heel verschillende manieren kan.

Vis TV kun je gewoon elke zondag om 9.30 uur blijven zien. Vanaf komende zondag 25 mei start RTL-7 met het wekelijks herhalen van de serie

Kijk ook:

03/03/2014: Vis TV 2014 afl. 1 gemist (video)

 


 

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide