Visblad TV video: method-feederen

8619
22 mei 2014

Bij iedere editie van Hét Visblad verschijnt ook een nieuwe video die hoort bij de rubriek Visblad TV. In de nieuwe aflevering bij het mei nummer dat vandaag verschijnt, gaat presentator Ed Stoop met Ramon Ansing method-feederen op grote brasem aan de Kleine Wielen nabij Leeuwarden.

Ramon Ansing is een zeer bedreven allround wedstrijdvisser die ook in het Beloftenteam zit dat dit jaar deelneemt aan het WK Zoetwatervissen in Assen dat op 25 en 26 juli plaatsvindt. Zo neemt hij ook deel aan de Topcompetite Zoetwatervissen en de Topcompetitie Feedervissen. Voor wat betreft de laatste tak van sport, is hij bijzonder goed thuis in de method-feeder visserij. Aan de Kleine Wielen bij Leeuwarden demonstreert Ramon deze feedertechniek die je het beste kan omschrijven als ‘karperen’ op brasem. Flatbed feeders, hair-rigs en mini-boilies, je ziet het allemaal voorbij komen in de onderstaande video.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.