10.000 VISpassen online verkocht!

5906
08 jul 2014

Sinds dit jaar biedt een groeiend aantal verenigingen online de VISpas aan. Inmiddels hebben deze verenigingen (al ruim 200) meer dan 10.000 VISpassen online verkocht.

De koper van de 10.000ste online verkochte VISpas is Johan den Boogerd uit Barendrecht. Hij kocht op 4 juli om 16:41 uur een VISpas van E.R.H.V. De Waal uit Ridderkerk. Met zijn geprinte Voorlopig Bewijs van Lidmaatschap (VBL) kon hij direct naar de waterkant. De definitieve VISpas wordt deze week nog verstuurd en zal uiterlijk volgende week bij Johan op de mat vallen.

Deze feestelijke mijlpaal laten we uiteraard niet ongemerkt voorbij gaan. Johan krijgt een goodiebag met onze handige VISpas map, DVD Vis TV 2013 en de Sportvisserij Nederland cap.

  

Voor Johan en de andere 9.999 nieuwe leden: van harte welkom en veel plezier aan de waterkant!

VISpascampagne 2014

Ook dit jaar wordt er weer een landelijke promotiecampagne gevoerd voor de VISpas, op radio en online. Deze zijn de VISpas reclamespots te horen op onder meer Radio 538, Veronica, 3FM en E-Power (regionale zenders). Belangrijk verschil met voorgaande jaren is dat in de campagne van dit jaar ook wordt verwezen naar de online verkooppunten van aangesloten hengelsportverenigingen.

Topmaand tot dusver was juni met 2.889 online verkochte VISpassen. Zondag 1 juni was de beste dag tot met 210 online verkochte VISpassen. Bij verenigingen die online de VISpas aanbieden, komt gemiddeld zo'n 25% van de nieuwe leden online binnen. Het ligt in de lijn der verwachting dat het aantal online verkochten VISpassen de komende jaren sterk zal stijgen.

Lees ook:

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.