Update Opsporing Verzocht

5671
27 aug 2014

Vorige week besteedde het televisieprogramma Opsporing Verzocht aandacht aan de beroving van een karpervisser die 's nachts aan het Havenkanaal bij Assen zat te vissen. Na de uitzending kwamen er van meer dan 60 mensen tips binnen. De daders zijn nog niet aangehouden, maar de politie heeft wel nieuwe aanknopingspunten in deze zaak.

Een van de nieuwe aanknopingspunten  betreft de bus waarin de daders zich verplaatsten. Verder zijn er mogelijke namen doorgegeven en kwamen er tips over de geroofde spullen. Meerdere mensen meldden dat de hond vastgebonden in Utrecht Overvecht zou zitten, maar dat was hem niet. Er kwamen ook meldingen dat hij in de regio van Assen rond zou dwalen, daar kijkt de politie nu extra naar hem uit. Verder onderzoekt de politie of er een link is tussen deze beroving en andere berovingen van nachtvissers.

Klik hier voor meer informatie over deze zaak en een signalement van de daders.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide