Stekkie-Jeugdparcours op de “OUTDOORFAIR”

6604
01 sep 2014

Voor kinderen wordt een bezoek aan de Hengelsport Outdoor Fair op het Eiland van Maurik extra leuk. Sportvisserij Nederland organiseert tijdens deze grootste Outdoor Hengelsportbeurs van 6 en 7 september aanstaande speciaal voor kinderen van 8-12 jaar het Stekkie-Jeugdparcours.

Dit parcours staat bol van activiteiten en leidt jeugd over de Outdoor Hengelsportbeurs langs verschillende standhouders. Elke standhouder organiseert een speciale Doe-activiteit voor de jeugd om kennis te maken met alle onderdelen van de sportvisserij. Zo kan je er een onderlijn maken voor het vissen op snoek, karper, witvis of kunstvliegen binden, kanovaren, deelnemen aan de casting-combat of werpwedstrijd op het water, je uitleven op de op de visdrilmachine en natuurlijk persoonlijk kennismaken met Ed & Marco van VisTV

Deelname aan het Stekkie Jeugdparcours is gratis. Bij de entree van de Outdoor Hengelsportbeurs ontvang je een Stekkie Jeugdparcours deelnamekaart. Deze kaart laat je aftekenen bij elke activiteit die je doet.

Tegen inlevering van een volledig afgetekende deelnamekaart bij de stand van Sportvisserij Nederland krijg je als bonus een goed gevulde tas met leuke sportvis-gadgets.

Het Stekkie Jeugdparcours wordt mede mogelijk gemaakt door VNV, SPRO NV/ Gamagatsu, SNB, Kanoshop, HSV Groot Rotterdam en De KSN.

Meer informatie over de Hengelport Outdoor Fair 2014 tref je aan op www.hs-outdoorfair.nl

Lees ook:

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide