Kom naar het Eiland van Maurik!

7006
04 sep 2014

In het weekend van 6 & 7 september staat de Hengelsport Outdoor Fair op het programma. Dit topevenement zal weer plaatsvinden op het fraai gelegen Eiland van Maurik. Alle verschillende hengelsportdisciplines zullen hier aan bod komen.

Dit grootste en meest spectaculaire hengelsportevenement van de Benelux staat garant voor een hoop plezier. De beleving van het sportvissen staat hierbij centraal. Zo zijn er verschillende activiteiten en demonstraties op visgebied. Alle gerenommeerde merken zullen aanwezig zijn met een stand waarin ze hun producten zullen laten zien.

VNV Fair

De Vereniging voor Nederlandse Vliegvissers (VNV) heeft dit jaar zelfs besloten onder de naam VNV Fair een eigen vliegvisevenement in te brengen. Hiermee wordt een ‘eigen’ plek gecreëerd voor de vliegvissers. De vliegvissers krijgen een eigen hal van minimaal 600 m2. Hier worden op basis van diverse typen vliegviswater demonstraties verzorgd. Ook is er de mogelijkheid je eigen vlieg te binden onder begeleiding van ervaren binders. Onderwerpen als viswaterbeheer, determineren van insecten en fotografie komen ook aan bod.

Rondom het activiteitenplein in het paviljoen worden stands ingericht waar aan de vliegvisserij gerelateerde bedrijven hun producten verkopen.

Voor elk wat wils

Naast dit speciaal voor de vliegvissers ingerichte terrein is er natuurlijk voor ieder wat wils. Naast de vele topproducten voor roofvissers, kunnen ook karper-, witvissers en zeevisfanaten hun hart ophalen op de Hengelsport Outdoor Fair 2014. Voor iedere sportvisdiscipline is er de nodige aandacht en ruimte en uit alle takken van de hengelsport zijn er bekende sportvissers aanwezig voor een meet and greet. Neem gerust een kijkje bij deze specialisten of stap aan boord bij je idool.

Noteer zaterdag 6 en zondag 7 september dus alvast in je agenda voor een bezoek aan deze schitterende beurs.

Bron: Hét Visblad

De Hengelsport Outdoor Fair 2014 vindt komend weekend plaats op Vakantiepark Eiland van Maurik. Zowel zaterdag als zondag is het beursterrein geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Er is ruim parkeergelegenheid (€ 5,- per auto). De entreeprijs bedraagt € 10,- en kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen. Wie tevoren online boekt, betaalt slechts € 7,50 (en hoeft niet te wachten voor de kassa’s!). Voor online kaartjes en alle informatie over de Hengelsport Outdoor Fair 2014, zie: www.hs-outdoorfair.nl. Daar vind je het complete programma en al het nieuws over de beurs.

Lees ook:

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide