UNIEK: Stekkenverkenningstocht vanaf het water!

4418
14 nov 2014

Sportvisserij Zuidwest Nederland organiseert in samenwerking met Rederij Spido uit Rotterdam een heel speciaal event: “De Stekkenverkenningstocht”. Een interessante tocht voor iedere enthousiaste sportvisser in Nederland.

De Stekkenverkenningstocht is een gezellige en leerzame dag die je voert langs de mooiste vislocaties rondom Rotterdam en omgeving. Een gelegenheid om in goed gezelschap te discussiëren over vissen en om inspiratie en tips op te doen, terwijl je bij het bekijken van de mooiste visstekken plannen kunt smeden voor jouw toekomstige vis activiteiten.

Tips en workshops

Diverse gerenommeerde sportvissers zoals o.a. Ed Stoop, Marco Kraal (bekend van VisTV), Arthur van Tienen (coach van het Nederlandse zeevisteam) en Carl Greve (roofvis/zeebaarsspecialist) geven al varende boeiende informatie over de hengelsport en delen hun viservaringen. Uiteraard geven ze diverse tips over hoe ook jij het beste visresultaat kunt behalen en krijg je informatie over de beste stekken.

Daarnaast kun je een aantal leuke workshops volgen van bijvoorbeeld Marcel Schouten (Hengelsport Wout van Leeuwen) en Bram Bokkers (visfotografie). Deze experts kun je ook zelf benaderen voor een specifieke vraag. Tussen de presentaties en workshops door kun je genieten van het steeds veranderende uitzicht en de schitterende omgeving.

Schrijf je in via de website van Spido en kies daarbij uit één van de twee type tochten. Namelijk die voor zoetwater of die voor zoutwater.

Data

De zoetwatertocht staat gepland op 13 december 2014 en zondag 18 januari 2015. De zoutwatertocht vindt plaats op zaterdag 17 januari 2015. Op alle genoemde data ben je vanaf 10.00u van harte welkom aan boord, waarna er om 10.30u wordt afgevaren. Rond 12.30u wordt er een heerlijke warme en koude lunch geserveerd. De tocht eindigt rond 17.00u als er weer wordt afgemeerd onder de Erasmusbrug, de thuishaven van Spido.

Reserveren

De kosten van deze tocht zijn €39,95 p.p. Deze prijs is inclusief het programma, ontvangst met koffie en thee en een uitgebreid warm en koud lunchbuffet. De overige dranken zijn voor eigen rekening. Reserveren en meer informatie vind je via www.spido.nl/thematochten of telefonisch via 010-2759991.

Bron: Sportvisserij Zuidwest Nederland

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.