VISpas 2015 komt eraan!

20815
20 nov 2014

2014 zit er nog niet helemaal op, maar de eerste VISpassen 2015 zijn het land al in naar de verenigingen. VISpas 2015 komt eraan!

Op dit moment is het nog mogelijk om voor dit jaar een VISpas te kopen. Die koop je dan voor anderhalve maand, want de VISpas is altijd geldig voor het lopende kalenderjaar.

Vanaf 1 december jaar kun je online via www.vispas.nl en zo'n 300 websites van hengelsportverenigingen de VISpas 2015 bestellen.

Wij adviseren sportvissers, voor een tijdige ontvangst van de VISpas, om een automatische incasso af te geven aan hun vereniging. Mocht je de VISpas desondanks niet op tijd ontvangen, neem dan contact op met de hengelsportvereniging.

Nachtvis- Derdehengeltoestemming

Vanaf 2 december is het ook mogelijk om de Nachtvis- en/of Derdehengeltoestemming voor 2015 online te bestellen via de gebruikelijke websites (onder andere bij de websites van federaties).

Alle leden die op incasso staan worden in november geïncasseerd en ontvangen voor het nieuwe jaar hun toestemming(en).

 

Alle leden die in 2014 hebben betaald voor een NVT en of 3de H, niet op incasso staan en een bruikbaar mailadres hebben ingevuld, zullen een email ontvangen met een directe link naar de Online bestelmodule zodat ze meteen en online kunnen betalen en direct een voorlopig bewijs kunnen printen.

Via de module kunnen ze ook alsnog een machtiging afgeven. Deze mail wordt 2 december verstuurd. Degene die betalen komen automatisch op betaald te staan in het systeem en hun hologram wordt snel (voor 1 januari) uitgeleverd.

Alle leden die in 2014 hebben betaald voor een NVT en of 3de H, niet op incasso staan maar geen bruikbaar mailadres hebben ingevuld, ontvangen een acceptgiro waarmee ze kunnen betalen en meteen een machtiging kunnen afgeven voor 2016 en verder.

Wie voor 9 december betaald heeft, ontvangt voor 1 januari de hologramsticker. Later betalen kan maar dan duurt de levering wat langer.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.