Hét Visblad online december 2014 (video)

4819
20 nov 2014

Vanaf vandaag valt bij iedere VISpashouder de speciale regio-editie van Hét Visblad in de bus. Dit betreft een gratis editie (met een monsteroplage van ruim een half miljoen exemplaren!) waarin je naast al het landelijke nieuws op sportvisgebied ook een middenkatern aantreft met acht pagina’s nieuws van jouw eigen hengelsportfederatie. Houd je brievenbus deze dagen dus goed in de gaten!

Voordat we je een sneak preview geven van de inhoud van dit Visblad, gaan we eerst over naar de nieuwe aflevering van Visblad TV. Dit keer ging presentator Ed Stoop op pad met David Keuzenkamp. Samen doken ze de oer-Hollandse polder in om met kunstaas op snoek te vissen. Daarbij passeerde de hele inhoud van de tackle box de revue: spinners, pluggen, shads, jerkbaits, spinnerbaits en nog veel meer moois. David laat Ed zien hoe hij al deze soorten kunstaas zo attractief mogelijk aan Esox lucius voorschotelt en vangt ondertussen ook nog een paar mooie poldersnoeken. Ook Ed laat zich niet onbetuigd, dus klik snel hieronder om de video te bekijken.SNEAK PREVIEW
Uiteraard staat deze editie van Hét Visblad weer vol met tal van interessante artikelen. Zo zoeken we met Alvar Besemer het centrum van de stad Groningen op om te gaan karpervissen; ‘urban carpfishing’ wel te verstaan. Ook André Schipper zoekt in dit jaargetijde de bebouwing op. In de jachthavens vist hij nu met hennep op wintervoorn. Die voorn speelt ook een hoofdrol in het roofvisartikel, maar dan als aasvis. Raymond Hakkert doet uit de doeken hoe je makkelijk zelf je aasvis vangt en bewaart om met dood aas te kunnen snoekvissen. Voor de zoute reportage togen we naar de Zeeuwse stranden waar WK-gangers Marien Flipse en Cristel Verhage met tips strooien voor een simpele, maar effectieve strandvisserij. Tenslotte blikken we met John Versteegh, voorzitter van Water Natuurlijk, vooruit op de waterschapsverkiezingen van 18 maart 2015.

REGIONIEUWS
Vast onderdeel van deze tweejaarlijkse regio-editie is een acht pagina’s tellend katern vol met visnieuws uit jouw eigen federatiegebied. Dit regiokatern vind je op pagina 27 tot en met pagina 34. Lees dit regionieuws goed door, zodat je ook voor komend visseizoen weer volledig op de hoogte bent van wat er in jouw eigen regio reilt en zeilt langs de waterkant. De volgende (gratis) regio-editie verschijnt eind april 2015. Wil je echter ook de tussenliggende edities van Hét Visblad dolgraag ontvangen, dan raden we je aan om een abonnement op Hét Visblad te overwegen – als je dat natuurlijk niet al had!

ABONNEMENT
Daarom tenslotte een laatste tip voor de VISpashouders die nog geen abonnement hebben op Hét Visblad: voor slechts € 11,95 per jaar ontvang je dit fraaie magazine iedere maand. Bovendien mag je als nieuwe abonnee ook nog een leuk welkomstcadeau uitkiezen. Klik hier om snel en eenvoudig een abonnement af te sluiten, of gebruik de speciale brief met antwoordkaart die je bij deze editie ontvangt.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.