Nieuwe website voor Hengelsportfederatie Midden Nederland

8206
21 nov 2014

Bij deze feliciteren we Hengelsportfederatie Midden Nederland met hun nieuwe website!

In de eerste plaats valt het nieuwe design op. Hierbij is meer uitgegaan van ‘touch’ (het aantikken met vinger) en ‘swype’ (scrollen met de hand) bediening en wordt vaker gebruikt van beeld en iconen.

Daarnaast zijn social media uitgebreider geïntegreerd in de website. Denk hierbij aan een plugin voor het reageren op nieuwsberichten met je Facebook-account, embedded Youtube video’s, de Facebook Likebox, share-opties, icoontjes en meer.

Mobiel gebruik

Een derde belangrijke wijziging is dat de website geschikt is gemaakt voor mobiel gebruik. Het aandeel mobiele gebruikers (smartphones en tablets) groeit de laatste drie jaar snel van enkele procenten tot zo’n 30%. Via ‘responsive design’ wordt de website automatisch geschaald op basis van de resolutie van een gebruikte apparaat. Er is dus sprake van één website en geen aparte mobiele website meer, hetgeen ook nog eens beter is voor de vindresultaten in zoekmachines.

-> Lees het hele bericht op de gloednieuwe site van Hengelsportfederatie Midden Nederland.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.