Bijzondere vangsten uit MijnVISmaat

8240
25 nov 2014

November was weer een maand vol bijzondere vangsten. Sportvisserij Nederland kiest iedere maand de meest bijzondere vangsten uit www.mijnvismaat.nl en beloont ze met een prijs.

Vismaat Justin Blom ving op 18 november een schitterende kwabaal van 60 cm in de Vecht. Deze foto die van boven genomen is, geeft goed weer hoe mooi de marmering van een kwabaal kan zijn. Deze kwabaal ving Justin met een dode blankvoorn tijdens het snoekbaarzen.

Vismaat Jason Pape meldde de meeste grondels in Friesland en wint hiermee een Visatlas Fryslan. De verwachting is dat de atlas in februari 2015 zal verschijnen. Voor de grondelactie was Sportvisserij Nederland op zoek naar meldingen van grondels in Friesland. Wij willen Jason en alle andere vismaten die mee deden aan deze actie bedanken.

Tom Brands is inmiddels een echte beekforel specialist geworden en vangt met enige regelmaat de meest prachtige forellen. Op 23 november ving hij een exemplaar van 60 cm met een bek waar een snoek nog jaloers op zal zijn.

Weet jij niet welke vis het is?

Het soorten expert team van Sportvisserij Nederland helpt gebruikers van MijnVISmaat met het op naam brengen van hun vissen. Weet je niet zeker wat het is, voer hem dan gewoon in. Wij helpen jou met de juiste naam!

Lees meer:

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.