Cabaretier Jochem Myjer in Studio Vis TV gemist? (video)

8844
05 jan 2015

Afgelopen zondag waren cabaretier annex visgek Jochem Myjer en visgids Willem Stolk te gast in Studio Vis TV – dé sportvis-talkshow van Nederland. Een gastenduo dat garant staat voor veel humor, passie en de nodige roofvisavonturen! Check nu de uitzending online terug.

Heb jij de aflevering gemist? Bekijk 'm dan hier terug op RTL XL.

Jochem Myjer staat vooral bekend als zeer succesvolle cabaretier, met structureel uitverkochte zalen. Maar de goedlachse Leidenaar heeft naast het theater nog een grote passie: vissen. Tussen zijn drukke theatertoer door, grijpt Jochem ieder uurtje aan om achter de roofvis aan te gaan. Vissen is voor de cabaretier de uitlaatklep in het hectische theaterleven.

Tijdens zijn theatertoer vist hij vooral met vriend, chauffeur, kok en vismaat Bob Rijsbergen. Maar net zo graag zoekt hij het avontuur van de grote rivieren op met Willem Stolk. Komend jaar doen Jochem en Willem zelfs als team ‘The Jackalls’ mee aan het Nederlands Kampioenschap Snoekbaarsvissen (NKS).

The Jackalls

Naast NKS-partner van Jochem Myjer is Willem Stolk een gerenommeerd hengelsportauteur en hoofdredacteur van sportvismagazine Witvis Totaal. Maar de geboren Rotterdammer – die tegenwoordig in het Land van Maas en Waal woont – gaat met zijn visboot net zo lief achter de roofvis aan. Snoekbaars, baars, snoek, roofblei, alles met tanden, stekels of carnivore trekjes is niet veilig voor de kunstaastrucs van deze roofvispikeur.


Visgekken Jochem Myjer en Willem Stolk te gast in aflevering 3 van Studio Vis TV

Zowel Jochem Myjer als Willem Stolk hebben daarbij één ding gemeen: zij zien een visdag niet louter als de jacht naar vis, maar als een compleet avontuur van spanning, ontspanning en beleving. Genieten dus!

Zeebaarsdossier

Als vast onderdeel van Studio Vis TV gaat reporter Robert de Wilt weer het land in. Ditmaal reist hij af naar de Tweede Kamer in Den Haag, om hengelsportlobbyist Fred Bloot te vragen naar het laatste nieuws in het zeebaarsdossier.


Reporter Robert de Wilt in gesprek met Fred Bloot, adjunct-directeur Sportvisserij Nederland

Fred Bloot zit als Adjunct-directeur van Sportvisserij Nederland en tevens president van de European Anglers Alliance (EAA) bijna dagelijks op nationaal en internationaal niveau met politici en beleidsmakers om tafel, en kan vertellen welke maatregelen Brussel en de Nederlandse overheid gaan treffen ter bescherming van de Europese zeebaarsbestanden. Het gaat door jarenlange structurele overbevissing namelijk niet goed met onze zeesportvis nummer 1.

Herhaling op RTL XL

Studio Vis TV wordt aanstaande zondag 4 januari van 9.30 tot 10.30 uur uitgezonden op RTL 7. Na de uitzending wordt er bovendien nog een half uur lang doorgepraat – dit is direct na de uitzending te volgen op www.vistv.nl. Mocht je de uitzending op televisie onverhoopt missen, dan kun je deze na de uitzending online terugkijken via RTL XL (www.rtlxl.nl of download de RTL XL app). Daarnaast worden de uitzendingen vanaf zaterdag 3 januari van 14.00 tot 15.00 uur op RTL 7 herhaald, te beginnen met aflevering 1 op 3 januari. Uitzending 2 wordt vervolgens op zaterdag 10 januari herhaald, enzovoort.

Studio Vis TV wordt tot 22 februari iedere zondagochtend op RTL 7 uitgezonden. Vanaf aflevering 3 (zondag 4 januari) beginnen de uitzendingen om 9.30 uur in plaats van 9.00 uur. Je kunt nu dus iets langer uitslapen. Kijk voor meer informatie over Studio Vis TV op www.sportvisserijnederland.nl en www.vistv.nl.

Terugkijken:

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide