Studio Vis TV afl. 8 gemist?

5845
09 feb 2015

Afgelopen zondag waren zeevistopper Arthur van Tienen en hengelportjournalist annex roofvisser Sjoerd Beljaars te gast in Studio Vis TV. Van respectievelijk de beste onderlijnen voor het kustvissen tot de nieuwste kunstaasgadgets voor het zoete, het kwam allemaal aan bod. Bekijk nu de uitzending terug op RTL XL.

-> Bekijk hier de uitzending terug op RTL XL

Met Vlaardingen als woonplaats heeft Arthur van Tienen (56) de mooiste zeevisstekken om de hoek liggen. Maar zijn jarenlange kennis en kunde op ‘het zoute’ beperkt zich zeker niet alleen tot de Nederlandse kustlijn. Als bondscoach van het Nederlandse herenteam Kustvissen, beschikt Van Tienen – zelf ook succesvol wedstrijdvisser – tevens over de nodige buitenlandervaring, met als hoogtepunt de bronzen medaille bij het WK Kustvissen 2014 in Frankrijk.

Naast alles over wedstrijdvisserij aan zee doet Van Tienen ook de nodige tips over zeevisonderlijnen en zeeaas uit de doeken in de uitzending van aanstaande zondag.

Sjoerd Beljaars

De tweede gast van aankomende zondag is Barendrechter Sjoerd Beljaars (35) – eindredacteur van Beet-Rovers Magazine en webmaster van Roofvisnet. Als hengelsportjournalist én fanatiek roofvisser zal hij vertellen over de nieuwste ontwikkelingen op roofvis- en kunstaasgebied. Wat zijn de nieuwste gadgets op de markt, en hoe zit het nou eigenlijk met trends als ‘streetfishing’ – die jongelui die hip gekleed en bewapend met gelikte hengeltjes de binnensteden ‘onveilig’ maken. Beljaars vertelt het allemaal, aan tafel bij presentator Marco Kraal.

‘Vis TV in het land’

Reporter Robert de Wilt gaat deze keer op bezoek bij Hengelsportvereniging Het Alvertje in het Noord-Limburgse Oostrum. De ruim 900 hengelsportverenigingen in ons land vormen – met het belangrijke werk dat hun bestuursleden en vrijwilligers verzetten – namelijk de ruggengraat van de georganiseerde hengelsport, en daar is HSV Het Alvertje een prima voorbeeld van.

Deze vereniging beschikt bovendien over een eigen visvijvercomplex: het ‘Wanssums Ven’. Een schitterend complex, waar recent ook kruiskarpers zijn uitgezet. Hoe dat precies zit, en wat een hengelsportvereniging zoal doet om optimale vismogelijkheden voor haar leden te scheppen, zie je in de uitzending.

Herhaling op RTL XL

Studio Vis TV werd afgelopen zondag 8 februari van 9.30 tot 10.30 uur uitgezonden op RTL 7. Studio Vis TV wordt tot 22 februari iedere zondagochtend op RTL 7 uitgezonden. De uitzendingen beginnen om 9.30 uur. Elke zondag een uur lang visplezier op nationale televisie, dus! Kijk voor meer informatie over Studio Vis TV op onze site en www.vistv.nl.

Kijk hier voor meer informatie over Studio Vis TV. Hieronder een overzicht van de uitzendingen tot dusver:

1.  21/12/2014 - Karpervisser Raymond Hakkert en baarsvisser Pieter-Bas Broeckx
2.  28/12/2014 - Vliegvisser Edwin Kerssies en karpervisser Ernesto Kamminga
3.  04/01/2015 - ADHD-er Jochem Myjer en roofvisser Willem Stolk
4.  11/01/2015 - Wedstrijdtopper Anja Groot en barbeelspecialist Leon Haenen
5.  18/01/2015 - ‘Karperdame’ Lizette Beunders en Vis TV-presentator Ed Stoop
6.  25/01/2015 - Olympisch kampioen judo Mark Huizinga en zeeltspecialist Coen Hansen
7.  01/02/2015 - Wilfred van Asselt (17) en Willem Romeijn (20)
8.  08/02/2015 - Zeevistopper Arthur van Tienen en hengelportjournalist/ roofvisser Sjoerd Beljaars
9.  15/02/2015 - Aflevering 9
10. 22/02/2015 - Aflevering 10

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.