Visma 6-8 maart 2015 Ahoy (video)

6482
16 feb 2015

Visma vindt in 2015 plaats op 6, 7 en 8 maart in de vertrouwde omgeving van Ahoy Rotterdam. De jaarlijkse visbeurs vindt dan alweer voor de 47e keer plaats en is dé ontmoetingsplaats voor alle visfanaten uit Nederland om nieuwe producten aan te schaffen, op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen in de sportvisbranche en om in contact te komen met professionals.

Ed Stoop, bekende visser en presentator van het populaire VisTV weet precies waarom Visma zo populair is: “Ik heb nog nooit zoveel kinderen gezien op de beurs. Visma is een traditie waar je gewoon ieder jaar bij moet zijn als je sportvishart op de juiste plaats zit. Het is de voornaamste en grootste hengelsportbeurs die we in Nederland hebben. Dit is gewoon een beurs waar iedereen die van vissen houdt thuishoort. Volgend jaar ben ik er zeker weer bij!”

Tussenstand Hengelsporthoofdstad van het jaar

Twee weken geleden zijn de 3 gemeenten bekendgemaakt die in de running zijn voor Hengelsporthoofdstad van het jaar. Hellevoetsluis, Maassluis en Spijkenisse maken kans om tijdens Visma de titel binnen te halen. De uitreiking vindt plaats op de eerste beursdag, 6 maart om 19:00 uur, in de Ierse Pub.

Inmiddels wordt er ontzettend veel gestemd, er zijn ruim 500 stemmen binnen, en kunnen we een tijdelijke tussenstand bekendmaken:

  1. Hellevoetsluis
  2. Maassluis
  3. Spijkenisse

De strijd is echter nog niet gestreden en er kan nog steeds gestemd worden op één van de drie genomineerden via www.visma.nl/hengelsporthoofdstad. Met je stem maak je tevens kans op vrijkaarten voor Visma!

Durf jij te presenteren in het Discovery Theater?

Wil jij korting op je kaarten voor Visma? Bestel ze dan nu online! Je krijgt dan € 1,00 korting op een toegangskaart en € 2,75 korting op een parkeerkaart (excl. transactiekosten). Klik hier om kaarten te kopen. Kinderen tot en met 13 jaar mogen gratis naar binnen (onder begeleiding van een betalende volwassene). Voor meer informatie over tarieven en openingstijden ga je naar www.visma.nl

Volg Visma online

Vóór, tijdens en na Visma blijf je online makkelijk op de hoogte van alle ontwikkelingen. Je kunt ons ‘liken’ op Facebook en zo kans maken op mooie prijzen, vrijkaarten en op de hoogte blijven van al het nieuws! Zo mis je niets en kun je eenvoudig met ons in contact komen. Bekijk ook de fragmenten van VismaTV op YouTube!

 

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.