Hét Visblad volledig gerestyled

7728
18 mrt 2015

‘Stilstand is achteruitgang’ en daarom heeft sportvismagazine Hét Visblad een nieuwe look & feel gekregen. Een complete make-over, met fraaie vormgeving en meer ruimte voor beeld. Het resultaat zie je in het aprilnummer van Hét Visblad. Deze verschijnt vanaf donderdag 19 maart.

Afb.: De cover, het nieuwe gezicht van Hét Visblad

Een frisse wind op zijn tijd kan geen kwaad. Zeker niet gezien het feit dat de laatste restyling alweer uit 2006 dateerde. Joop Bongers, directeur van Sportvisserij Nederland: “Dit deed ons besluiten om het meest gelezen hengelsportmagazine van Nederland in een geheel nieuw jasje te steken. Niet dat we slechte reacties kregen, maar zoals met alles kan ook Hét Visblad altijd beter.”

Nieuwe vormgeving

Daarom werd het blad onderworpen aan een kritische blik. Hoofdredacteur Joran Bal: “Na een analyse van het lezersonderzoek, brainstormsessies met vormgevers én een uitgebreid pitchtraject is gestart met het uitwerken van de nieuwe vormgeving. Het uitgangspunt daarbij was meer ruimte voor de fraaie fotografie en de wens van ‘rustigere’ pagina’s die prettiger leesbaar zijn.”


In de nieuwe vormgeving meer ruimte voor beeld

Het resultaat is Hét Visblad ‘nieuwe stijl’: de vertrouwde kwaliteit, maar dan met een frisse ‘look’. Dit sluit nóg beter aan bij de sportvisser van nu. “Denk daarbij aan nog meer praktische tips voor de beginner. Tegelijkertijd wordt ook de specialist meer diepgang geboden”, aldus Bal.


Overzichtelijke artikelen en reportages, die prettig leesbaar zijn

Nieuwe rubrieken

Daarnaast zien ook enkele nieuwe rubrieken het levenslicht. Zo geeft de nieuwe opinie-rubriek ‘Haring of kuit’ elke maand het standpunt van Sportvisserij Nederland over een van de hot topics in de visstand of visserij. Op de Servicepagina laten we op overzichtelijke wijze zien welke producten en diensten Sportvisserij Nederland aan de sportvisser biedt. Ook krijgt 'online' meer aandacht met een eigen rubriek.


De nieuwe rubriek 'Wist je dat'

Uiteraard is er ook ruimte voor ‘fun’ en leuke weetjes in de rubriek ‘Wist je dat?’ In de maandelijkse reportages over roof-, wit-, karper- en zeevissen zullen de elementen sfeer en beleving een prominentere rol innemen.

De nieuwe website van Hét Visblad zal eind april gelanceerd worden.

Abonnee worden

Een 1-jarig abonnement afsluiten op Hét Visblad kost slechts € 11,95 per jaar. Je ontvangt het blad dan elke maand en mag als nieuwe abonnee bovendien een leuk welkomstcadeau uitkiezen. Ga naar de website of bel met Sportvisserij Nederland (030-6058400) voor een abonnement op Hét Visblad.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.