MijnVISmaat zeeltactie: win prachtige Korum prijzen!

7974
03 apr 2015

Upload vóór 1 juni jouw mooiste zeeltvangst op www.mijnvismaat.nl of via de app. Door hem te delen met 'iedereen', maak jij kans op één van de vele Korum prijzen.

Zeelt is een echte voorjaarsvis. Met zijn olijfgroene kleur en prachtige oranje oogjes is de zeelt een graag geziene vangst. Korum sponsort deze actie met vette zeeltprijzen! Korum staat bekend om het specialistische witvismateriaal voor o.a. de barbeelvisserij. Dat Korum ook goed zeelt materiaal heeft blijkt uit de prijzen voor deze actie.

De drie vismaten met de mooiste zeeltvangsten krijgen ieder een Korum hengel, molen én foedraal!

De tweedelige Korum CS feeder hengel is super speciaal ontwikkeld voor de method visserij wat buitengewoon effectief is voor de zeeltvisserij.

De KMR 4000 method runner past precies op deze hengel en heeft een goed vrijloopsysteem voor de statische visserij. De hengel en de molen passen samen met jouw andere visspullen mooi in de Allrounder Holdall Foedraal.

Naast deze hoofdprijzen hebben we nog vijf lokvoertassen (Groundbait bowl) en drie gave rugzakken (ITM Daysack) die jij kan winnen.


Zeelt zit graag tussen de waterplanten.

Lees ook:

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.