Verslag en uitslag Selectiewedstrijd Kust Rayon Midden 2015

5035
11 apr 2015

De eerste Selectiewedstrijd Kustvissen t.w. Rayon Midden werd gehouden op het strand van Slag Arendsduin tot Vlugtenburg bij ‘s-Gravenzande. In tegenstelling tot vorig jaar liet de zon zich nauwelijks zien. Af en toe viel er een klein buitje. De deelnemers werden wel behoorlijk gezandstraald, want er stond een harde zuidwesten wind.


Dit jaar hadden zich 98 deelnemers ingeschreven (17 korpsen en 13 individueel).

Een persoon heeft zich afgemeld. In totaal hebben 86 deelnemers vis gevangen en 11deelnemers moesten deze wedstrijd afsluiten zonder vis.
Er werd redelijk veel vis gevangen. Als er al iets werd gevangen dan was dat vooral bot met als uitzondering een enkele tarbot en zeebaars. De totaal lengte van de 323 gevangen vissen is 7.423 cm. De grootste vis was 55 cm. Deze werd gevangen door Kees Steyl.

Winnaar werd Kees Westdorp (vak D) van HSV De Watergeus, hij ving 11 vissen met een totale lengte van 278 cm. De tweede plaats was voor Kees Steyl van HSV De Zeenaald met 7 vissen met een lengtetotaal van 266 cm. Wilfred Wanders (HSV Groot Rotterdam) pakte de derde plaats met 7 vissen en 178 cm.
Bij de korpsen was het 2e korps van ZHV De Zeenaald met 26 punten en 719 cm de winnaar. HSV Terheidje - Korps 2 volgde op de tweede plaats met 27 punten en 599 cm en het 1e korps van Sportvisserijbelangen Delfland sloot dit erepodium af met de bronzen plaats. Zij behaalde 33 punten en 520 cm.


Klik hier voor de volledige individuele uitslag.
Klik hier voor de volledige individuele korpsuitslag. 
Klik hier voor de vakuitslag.
Deze uitslag is officieus tot dinsdag 21 april a.s. Eventuele protesten dienen voor vrijdag 17 april as. binnen zijn bij Sportvisserij Nederland.
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.