Veel vis tijdens Peuterfonds visdag Vlaardingen

4574
14 apr 2015

De Stichting PeuterFonds is het nieuwe jaar goed begonnen! De Vlaardingse Westwijk was het toneel van het eerste PeuterFonds evenement van 2015. Met 13 kinderen van de Blauwe Vogels van Scoutinggroep Maurits-Viool werd er gevist met de vaste- en de feederhengel op witvis. En er werd supergoed gevangen!

De weersomstandigheden waren met windkracht 5 en regenbuien niet echt optimaal, maar wat een bikkels waren het! De kinderen lieten zich niet uit het veld slaan en gingen maar wat graag naar de waterkant met hun nieuwe eigen PeuterFonds-vismaat. Het duurde niet lang voor de eerste vis zich meldde, en dat ging eigenlijk de hele dag zo door, iedereen ving vis! En na afloop waren alle kids het erover eens dat vissen hun nieuwe hobby zou worden!

De kinderen van Maurits-Viool gingen uiteindelijk naar huis met een eigen hengel, een medaille en de winnaar zelfs met een beker. En de PeuterFonds-vrijwilligers? Die gingen naar huis met een goed gevoel en de wetenschap dat zij op 30 mei weer mogen genieten van die leuke kinderen en hun enthousiasme, maar dan in Gelderland!

Stichting Peuterfonds

Het doel van de stichting PeuterFonds is om kinderen, uit de leeftijdscategorie van 5 tot 15 jaar, de dag van hun leven te bezorgen op het gebied van sportvissen.

De hoofddoelgroep bestaat uit kinderen met gezondheidsproblemen. Tevens kunnen de gelden van het PeuterFonds ten bate worden gesteld voor kinderen in kansarme situaties binnen Nederland.

Naschrift: Het PeuterFonds krijgt een nieuwe website, de verwachting is dat deze binnen enige weken live is. Wij zullen hier uiteraard melding van maken.

Meer informatie vind je op Peuterfonds.nl

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide