MijnVISmaat visspeldenactie van start

5837
03 jun 2015

In samenwerking met Hengelsportcadeau.nl lanceert MijnVISmaat een visspelden actie. Plaats foto's van diverse vissoorten en maak automatisch kans op zilveren visspeldjes van de betreffende soort.

Super gedetailleerde visspeldjes voor de visliefhebber!

Deze spelden zijn gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit metaal en daarna professioneel 'verzilverd' (nikkel legering), met als resultaat een prachtig, waardevol en luxe zilveren sieraad voor alle visliefhebbers.

De 9 soorten waarmee je kans maakt op een zilveren speld zijn:


Alle openbare vangsten met een mooie foto maken automatisch kans op een zilveren speld. Let op: deze actie loopt tot en met 31 juli.

Mocht je zelf een speld willen kopen gedurende de looptijd van de actie dan heeft Hengelsportcadeau een speciale actie voor mensen met een VISpas. Vul bij stap 1 van het bestelproces de kortingscode VISSPELDENACTIE in en krijg 15% korting! Er bestaan ook gouden spelden. Ook leuk voor Vaderdag als cadeau.


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.