Topcompetitie Karper 2015

4937
16 jun 2015

Vrijdag 19 juni 2015 start De TC Karper 2015 met de tweede wedstrijd uit de reeks van vier. Na Borgerswold strijkt het deelnemersveld neer aan de Trekweg langs De Lage Vaart bij Almere. De Lage Vaart is een bekend decor voor deze 40-uurs wedstrijd. Een kanaal met vangstgarantie voor de organisatie, maar dat betekent niet dat alle deelnemers een karper ter weging kunnen aanbieden.

Dit water waarin overwegend schubkarpers gevangen worden ligt vlakbij het natuurgebied Oostvaardersplassen, bekend van de met een Gouden Kalf bekroonde natuurfilm “De Nieuwe Wildernis “

Sectoren :

De 24 deelnemende koppels – die via De TC Karper strijden voor de officiële titel van Nederlands Kampioen Karper– zullen in drie sectoren van 8 koppels elk vissen: De sectoren zijn vernoemd naar de sponsoren van De TC Karper 2015. Sector Carp Connections, sector Pro Line en sector Shimano. Deze drie sponsoren zorgen samen met de karpermagazines voor een prachtig pakket aan prijzen waarvan de totaalwaarde de € 14.000,00 overstijgt.

Loting :

Omdat in het lotingsysteem is bepaald dat ieder koppel de eerste drie wedstrijden in drie verschillende sectoren zullen vissen weten zij na de loting in het Almeersch Hippisch Centrum ook in welke sector zij tijdens de derde wedstrijd in Vlietland bij Leidschendam zullen komen te vissen.

De wedstrijdorganisatie van De KSN is ervan overtuigd dat de koppels die de 11 weken tot aan de derde wedstrijd gebruiken om te trainen op de voormailge zandafgraving en de bijzondere kenmerken van de recreatieplas Vlietland in zich opnemen, opslaan en vastleggen een groot voordeel zullen hebben.

De TC Karper 2015 wordt georganiseerd door De Karper Sportvisserij Nederland (De KSN ): de enige door de georganiseerde hengelsport erkende belangenbehartiger voor karpervissers.

Wedstrijddata De TC Karper 2015:

2e TC Karper wedstrijd: Vr. 19, za. 20 en zo. 21 juni Lage vaart, Almere (Trekweg)
3e TC Karper wedstrijd: Vr. 11, za. 12 en zo. 13 september Vlietland, Leidschendam
4e TC Karper wedstrijd: Vr. 30, za. 31 okt. en zo. 1 november Otheense Kreek, Terneuzen

De TC Karper 2015 wordt georganiseerd door De KSN, logistiek ondersteund door Sportvisserij Nederland, en mede mogelijk gemaakt door de sponsoren Carp Connections, Pro Line Carp Products, Shimano, VIPmedia (Karper en Beet), Spiegelmagazine en Dé Karperwereld, Hét Visblad en KarperWereldOnline (KWO).

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.