Stakeholder dag Zeebaars

6240
05 jun 2015

Sportvissers die zich betrokken voelen bij de huidige, zorgwekkende situatie van het zeebaarsbestand, kunnen op vrijdag 12 juni hun zegje doen in Den Haag. IMARES nodigt namens het Ministerie van Economische Zaken alle betrokkenen uit om aan te geven hoe zij naar de toekomst van het zeebaarsbestand kijken.

Om tot een gezond zeebaarsbestand te komen adviseert ICES (Internationale Raad voor Onderzoek der Zee) maatregelen. Daarnaast is een inventarisatie van aanvullend onderzoek gewenst. Het ministerie van Economische Zaken biedt met deze dag de gelegenheid voor alle stakeholders om hun kennisbehoefte over zeebaars aan te geven als input voor het onderzoek dat nodig is voor het meerjarenplan van de Europese Commissie. Deze dag is dé gelegenheid voor stakeholders om hun mening te geven over het nodige onderzoek voor zeebaars.

Iedereen die graag wil deelnemen aan deze middag, wordt verzocht om zich uiterlijk vóór 12:00 woensdagmiddag 10 juni 2015 te registreren via Sarah.smith@wur.nl. De bijeenkomst vindt vrijdag 12 juni plaats van 13.00 uur tot 17.00 uur. Locatie: 7AM, Buitenhof 47, 2513 AH Den Haag.

Klik hier voor meer informatie over de Stakeholder dag Zeebaars.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.