Visionair no 36 is verschenen!

4835
11 jun 2015

Eerdaags valt ie weer bij abonnees en relaties op de mat: Visionair nummer 36. Visionair is een vakblad/ glossy magazine over biologie en beheer van vissen (www.invisionair.nl). Een belangrijk deel van de artikelen wordt geschreven door visdeskundigen werkzaam bij universiteiten en onderzoeksinstellingen.

In dit nummer van Visionair wordt aandacht besteed aan onder meer Fish Passage 2015, een internationale conferentie met aandacht voor vismigratie.

Je leest ook artikelen over de geschiedenis van de glasaaluitzetting, de Noorse kabeljauw door de keuring en een artikel naar aanleiding van een email-interview met Zeb Hogen, bioloog en presentator van het National Geographic-programma Monster Fish met als titel "In de ban van reuzenvissen". Verder aandacht voor pijn bij vissen, vliegende vissen, zalmvisserij in Denemarken en nog veel meer.

Abonnement

Ook een abonnement op dit reuze-interessante vakblad? Klik dan hier voor een abonnement op Visionair.

Archief

Een groot deel van de artikelen is in ons online archief te vinden, onderverdeeld in rubrieken. Klik hier om ze te bekijken.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.