Eén dag visheld op 4 juli

4035
24 jun 2015

Je bent zondermeer een held als je geheel vrijwillig en onbaatzuchtig kinderen een fantastische visdag bezorgt. Kids die het maatschappelijk gezien heel wat minder hebben getroffen dan hun meeste leeftijdgenootjes. Voor wie deze dag vissen een welkome afleiding vormt voor de dagelijkse problemen waar zij binnen het gezin vaak al lange tijd mee te maken hebben.

Vandaar dat Stichting Visgids Groningen samen met Hengelsportfederatie Groningen-Drenthe ook dit jaar en voor de derde keer op rij heeft gemeend weer zo’n visdag met na afloop o.a. een barbecue voor deze kinderen te moeten organiseren. Deze keer op zaterdag 4 juli a.s.

Vele ‘helden’ met visboten die de afgelopen keren zichzelf en hun boot voor dit fantastische initiatief beschikbaar stelden, hebben al aangekondigd ook nu weer van de partij te zijn. Mogelijk dat wanneer je dit leest het maximaal benodigde aantal boten al is bereikt. Maar voor het zelfde geld zijn nieuwe enthousiaste bootvissers nog van harte welkom, of valt aan deze dag op andere wijze door vrijwilligers invulling te geven.

De locatie is Kaap Hoorn aan het Paterwoldse Meer, initiatiefnemers en organisatoren Marjan Dijkinga en Robert van der Kamp en voor aanmelding of informatie kun je terecht op www.visgidsgroningen.nl

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.