Nieuw beleidsplan Wedstrijden

5689
24 jul 2015

Het wedstrijdbeleidsplan van Sportvisserij Nederland (‘Vanuit een brede basis naar de top’) loopt tot eind 2015. Om bij de start van 2016 een nieuw, breed gedragen plan operationeel te hebben, heeft Sportvisserij Nederland in samenwerking met allerlei partners twee jaar lang gewerkt aan nieuw wedstrijdbeleid.

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 6 juli j.l. is het nieuwe beleidsplan ‘Als Team naar de Top’ (2016-2020) goedgekeurd en klaar voor gebruik. 

'Als team naar de top'

Met de aansluiting van Sportvisserij Nederland bij de NOC*NSF in 2013 werd de weg richting verdere professionalisering ingeslagen. Tel daar de ambitie van Sportvisserij Nederland bij op om tot de grootste wedstrijdlanden in de sportvisserij te behoren en er kon niets anders dan een ambitieus plan worden ontwikkeld. Een beleidsplan dat mogelijkheden biedt tot groei en ontwikkeling, wedstrijdvissers met elkaar en met verenigingen bindt en naar verwachting resulteert in prijzen. Samen met de federaties gaat Sportvisserij Nederland de komende jaren hard aan de slag om de beschreven actiepunten te realiseren. De eerste bouwstenen hiervoor zijn gelegd.

Lees hier het nieuwe Wedstrijdbeleidsplan 'Als Team naar de Top' (2016-2020)
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.