Roel Reuvers is Nederlands Kampioen Zoetwatervissen Senioren 2015

8496
29 aug 2015

Tijdens het NK Zoetwatervissen Senioren 2015 haalde Roel Reuvers maar liefst 352 vissen uit het water. Het totale gewicht van 4.720 gram bezorgde hem de eerste plaats. Ben Koeyvoets veroverde het zilver en Hennie van der Bruggen sloot het ererijtje af met het brons

Het Nederlands Kampioenschap Zoetwatervissen Senioren 2015 werd dit jaar vervist aan het Kanaal Wessem-Nederweert bij Ellerbrug. Het parkoers was aan de Oostzijde van het kanaal tussen Napoleonsbrug en Kelperbrug

Er waren 165 deelnemers mee geloot, waarvan er 20 afwezig waren.

De gewichten die werden aangeboden liepen van de 0 gram tot aan 5 kilo. Er werden voornamelijk kleine visjes gevangen. Hiervan waren meer dan 90 procent grondels. Ook werd er af en toe nog een baars of voorn gevangen.

                                 

Roel Reuvers van HSV Leudal (Sportvisserij Limburg) werd eerste met maar liefst 4.720 gram. Hij ving 351 grondels en 1 baars. Op de tweede plaats eindigde Ben Koeyvoets, eveneens van HSV Leudal (Sportvisserij Limburg) met 4.115 gram. Hennie van der Bruggen van HSV de Karper (Sportvisserij Oost-Nederland) behaalde de derde plaats met 3.535 gram.

                                                  

Bij Restaurant de Molshoof werden de prijzen door wethouder Verheijen en Theo Wilken, voorzitter Sportvisserij Limburg en bestuurslid Sportvisserij Nederland, aan de winnaars uitgereikt.

                  
Wethouder Verheijen                                          Theo Wilken                                                  De Nederlands Kampioen wordt gefeliciteerd

Onze dank gaat uit naar de vrijwilligers, de jury en alle deelnemers voor hun inzet.

Deze uitslag is officieus tot dinsdag 8 september a.s. Eventuele protesten dienen voor vrijdag 4 september binnen te zijn op het kantoor van Sportvisserij Nederland.

Klik hier voor de volledige uitslag van het NK Zoetwatervissen Senioren 2015
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.