Visblad TV - snoekbaarzen bij nacht en ontij (video)

18153
28 aug 2015

In de nieuwe Visblad TV zochten we ‘s avonds de waterkant op met snoekbaarsfanaat Michel Struve. De donkere uurtjes zijn volgens hem namelijk de periode dat de grotere glasogen actief worden. Tijd om de proef op de som te nemen.

Niet met kunstaas of verticalend vanuit de boot, maar gewoon vanaf de kant met een dood voorntje onder een schuifpen- of schuifloodmontage. In het bijhorende artikel in Hét Visblad - september (pag. 20-24) lees je extra tips & tricks. Of het Michel op deze manier lukt om Sander lucioperca te verleiden, zie je in onderstaande Visblad TV:


Gerelateerde berichten
31 jul 2015 Visblad TV - utralight barbeelvissen 7792 Voor de splinternieuwe aflevering van Visblad TV zochten we de Limburgse beken op. Te midden van het glooiende landschap gingen we op pad met barbeelspecialist Ruben Veetman, die ons meeneemt naar zijn favoriete barbeelstekken. 25 jun 2015 Visblad TV - masterclass geepvissen 9422 Voor de nieuwe aflevering van Visblad TV reisden we deze maand af naar het Zeeuwse Westkapelle. Daar zocht presentator Ed Stoop samen met zeeviscrack Adriaan Dronkers de zeedijk op om de geep te verleiden. 21 mei 2015 Visblad TV - mobiel karpervissen met Roy Alofs 8544 Deze maand zochten we met Visblad TV de Achterhoekse beken op. Deze oer-Hollandse beken herbergen namelijk een prima karperbestand. In het fraaie landschap deed fervent karpervisser Roy Alofs zijn mobiele visserij op Cyprinus carpio uit de doeken. Of hij ook een heuse Achterhoekse karper aan de camera kon showen, zie je in onderstaande video. 23 apr 2015 Visblad TV - Vooruitblik WK Feedervissen 2015 7708 Deze zomer van 6 tot 12 juli vormt het Kanaal Gent-Terneuzen het decor voor het WK Feedervissen. Visblad TV zocht daarom feederspecialisten Peter van der Willik en Marco Hofman op aan de oevers van dit Zeeuwse scheepvaartkanaal. Tijdens een trainingssessie blikken deze toppers vooruit op dit komende WK in eigen land en geven zij een kijkje in de specialistische feedervisserij. 19 mrt 2015 Visblad TV - Buffelen in en om Dordt (video) 7059 In de nieuwe episode van Visblad TV maakt Ed Stoop de wateren rond Dordrecht onveilig met snoekbaarsfanaat René Lunenburg. Samen proberen zij vanaf de kant snoekbaars te vangen met kunstaas.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.