Extra geld voor verenigingen

4984
03 sep 2015

De inkomsten voor hengelsportverenigingen bestaan voornamelijk uit de verkoop van VISpassen. Maar er zijn meer mogelijkheden, zoals meedoen aan De Grote Clubactie. De Grote Clubactie is er ook voor jouw vereniging en helpt je vereniging aan geld voor de clubkas!

Met die extra inkomsten kun je als vereniging sneller doelen realiseren zoals een betere visstand, bereikbaar viswater, enzovoort.

Wat is de Grote Clubactie?

Met de Grote Clubactie kunnen jullie loten verkopen voor €3,- per stuk, waarvan 80% meteen naar de clubkas gaat. Veel verenigingen halen op eenvoudige wijze al gauw een bedrag tussen de €1.000,- en de €10.000,- op. Doe dit jaar mee en haal ook geld op voor jullie vereniging. Bedenk een mooi doel voor de opbrengst en ga samen aan de slag.

Wanneer is de Grote Clubactie?


De Grote Clubactie start landelijk op zaterdag 19 september en loopt tot en met donderdag 10 december 2015. Het is nu nog mogelijk om mee te doen! Vraag informatie aan door op onderstaande knop te klikken, bespreek het met uw bestuur en doe mee. Hartstikke gemakkelijk!

Start dit jaar ook jullie eigen actie! Vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Zo werkt het:


Een Clubactie organiseren is hartstikke makkelijk. In een paar simpele stappen ben je klaar!

  1. Bespreek deze binnen het bestuur
  2. Bedenk je eigen Clubactie doel
  3. Plaats je bestelling
  4. Start de actie en verkoop de loten
  5. Realiseer je doel!
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.